Creare Magazin Online. Vreau magazin online

Creare magazin online, Vreau magazin online, Google Friendly, Mobile Responsive 

Creare site web

Creare magazin online

Creare aplicatii mobile

Soft la comanda

Pret creare magazin online complet

Pret creare magazin online complet de la 500 euro fara tva. Varianta de baza contine urmatoarele functionalitati:

Design unic

Pentru fiecare site de ecommerce definesc un design unic, cu impact placut asupra vizitatorilor. Indiferent de soluita aleasa, voi depune maxim de efort pentru ca rezultatul obtinut sa fi pe masura asteptarilor.

Responsive Website

Reprezinta capacitatea magazinului de a-si transforma designul si formatul indiferent de dispozitivul  pe care vizitatorul il foloseste pentru a naviga pe site, desktop, tableta sau telefon.

User Friendly

Design modern, adaptat noilor tendinte in domeniu. Ofera vizitatorilor o navigare cat mai eficienta si intuitiva. Scopul este acela de a crea placere vizuala precum si castigarea unui potential client.

Optimizare SEO on page

Optimizarea seo onpage are un rol decisiv pentru aparitia magazinului in rezultatele motoarelor de cautare si reprezinta o etapa importanta in procesul de creare al magazinului online.

Certificare SSL

Certificatele SSL sunt folosite pentru a securiza schimbul de informatii prin internet. Acestea cripteaza informatia si garanteaza ca schimbul de informatii dintre client si server nu va fi alterat (copiat, furat) in nici un fel.

Domeniu .ro si gazduire

Domeniu .ro si gazduire (timp de 1 an) pe servere ultraperformante. Spatiu de stocare 5Gb, trafic nelimitat, pana la 10 adrese de email, 

Magazin administrabil

In zona de administrare dvs. veti putea administra singuri continutul paginilor, produsele, imaginile si preturile acestora. 

Consultanta & suport

Un rezultat final care sa va satisfaca in totalitate dorintele si necesitatile se poate obtine doar in urma unei foarte stranse colaborari intre mine si dvs. Va voi acorda consultanta si suport in toate etapele de realizare a proiectului precum si in exploatarea acestuia.

Servicii suplimentare & optionale

Pe langa serviciile standard ale proiectului, puteti beneficia si de alte servicii optionale contra cost. Cateva dintre acestea ar fi:

Implementare plata online

Implementare plata online, testarea si verificarea modului de plata online si semnalarea serviciului in magazin. Este necesara semnarea unui contract cu un furnizor de servicii pentru plati online.

Mentenanta si administrare

Daca doriti ca eu sa supraveghez buna functionare a magazinului, actualizarea periodica a diverselor parti din continutul magazinului, puteti opta pentru acest serviciu.

Alte servicii

In functie de necesitatile specifice domeniului de activitare pot aparea si alte tipuri de probleme/rezolvari care nu au fost specificate in paginile acestui site.

Web Design Florin Iliescu

© Copyright 2022 - Vreau un site