Creare Site Web. Vreau site!

Creare site web, vreau un site, Google Friendly, Mobile Responsive 

Creare site web

Creare magazin online

Creare aplicatii mobile

Soft la comanda

Creare Site Web & Webdesign

Pret creare site web, de la 200 euro fara tva. Varianta de baza contine urmatoarele functionalitati:

Design unic

Fiecare site web creat de vreau un site are propria sa identitate vizuala. Indiferent de soluita aleasa, one page site sau site clasic cu mai multe pagini, rezultatul va fi unul pe masura asteptarilor (varianta basic vreau un site nu include panou de administrare).

Responsive Website

Fie ca vorbim de un personal computer, o tableta sau un telefon mobil, fie de sistemul de operare sau de browser, informatiile din site vor fi afisate corect de fiecare data. Site-urile realizate de vreau un site sunt responsive pe orice dispozitiv.

User Friendly

Design-ul vreau un site va fi unul modern, adaptat cerintelor actuale. Acesta ofera utilizatorului o navigare cat mai eficienta si intuitiva. Scopul este acela de a crea placere vizuala precum si castigarea unui potential client.

Optimizare SEO on page

Optimizarea seo on page oferita de vreau un site reprezinta o etapa importanta in procesul de creare al site-ului. Impune o analiza completa si complexa a pietei in care site-ul va activa. Se va completa cu optimizarea seo off page.

Certificare SSL

Certificatele SSL puse la dispozitie de vreau un site sunt folosite pentru a securiza schimbul de informatii prin internet. Acestea cripteaza informatia si garanteaza ca schimbul de informatii dintre client si server nu va fi alterat (copiat, furat) in nici un fel.

Gazduire gratuita

Orice site realizat de vreau un site, odata terminat, va trebui sa fie gazduit pe un server dedicat. Acest server va facilita accesul clientilor la site-ul dvs. Se acorda gazduire gratuita timp de 6 luni pe serverele Pannet.ro

Inregistrare domeniu

Un site nu poate exista fara un domeniu (numele site-ului). Achizitia unui domeniu este vitala si se afla in topul listei de pasi ce trebuiesc urmati in crearea unui site web. Vreau un site va achizitiona pentru dvs. un domeniu daca el nu exista inca.

Consultanta & suport

Vreau un site va va oferi un rezultat final care sa va satisfaca in totalitate dorintele si necesitatile se poate obtine doar in urma unei foarte stranse colaborari intre mine si dvs. Va voi acorda consultanta si suport in toate etapele de desenare, realizare si utilizare a proiectului.

© Creare Site Web. Copyright 2022 - Vreau un site