Redesign Site Web. Vreau site.

Redesign site web, vreau site, Google Friendly, Mobile Responsive 

Creare site web. Vreau site.

Creare magazin online

Creare aplicatii mobile

Soft la comanda

Redesign Site Web & Webdesign

Pret redesign site web, de la 180 euro fara tva. Varianta de baza contine urmatoarele functionalitati:

Design unic

Fiecare site creat are propria sa identitate vizuala. Indiferent de soluita aleasa, one page site sau site clasic cu mai multe pagini, rezultatul va fi unul pe masura asteptarilor (nu include panou de administrare).

Responsive Website

Fie ca vorbim de un personal computer, o tableta sau un telefon mobil, fie de sistemul de operare sau de browser, informatiile din site vor fi afisate corect de fiecare data.

User Friendly

Design-ul va fi unul modern, adaptat cerintelor actuale. Acesta ofera utilizatorului o navigare cat mai eficienta si intuitiva. Scopul este acela de a crea placere vizuala precum si castigarea unui potential client.

Optimizare SEO on page

Optimizarea seo on page reprezinta o etapa importanta in procesul de creare al site-ului. Impune o analiza completa si complexa a pietei in care site-ul va activa. Se ve completa cu optimizarea seo off page.

Certificare SSL

Certificatele SSL sunt folosite pentru a securiza schimbul de informatii prin internet. Acestea cripteaza informatia si garanteaza ca schimbul de informatii dintre client si server nu va fi alterat (copiat, furat) in nici un fel.

Gazduire gratuita

Orice site, odata terminat, va trebui sa fie gazduit pe un server dedicat. Acest server va facilita accesul clientilor la site-ul dvs. Se acorda gazduire gratuita timp de 6 luni pe serverele Pannet.ro

Mutare domeniu

Pentru a putea beneficia de gazduire gratuita este necesar ca domeniul dvs. sa fie transferat pe serverele noastre. Doar pe serverele noastre putem garanta viteza, stabilitatea si securitatea site-ului.

Consultanta & suport

Un rezultat final care sa va satisfaca in totalitate dorintele si necesitatile se poate obtine doar in urma unei foarte stranse colaborari intre mine si dvs. Va voi acorda consultanta si suport in toate etapele de desenare, realizare si utilizare a proiectului.

© Copyright 2018 - Vreau un site